Goed bezochte Gooise Netwerk Borrel in Naarden

13 november ruim 140 ondernemers bij elkaar!

Rond de 140 ondernemers waren aanwezig tijdens de Gooise Netwerk Borrel van 13 november 2014

NAARDEN-  Donderdag 13 november was er wederom een succesvolle en drukbezochte Gooise Netwerk Borrel. Samen met een heerlijk stampotbuffet, live muziek van Double-Fun en een optreden van Tim Welvaars (nederlandse Touts Thielemans) was een geslaagde en gezellige avond gerealiseerd.  

De Gooise Netwerk Borrel is dé netwerkborrel  in Naarden die tien keer per jaar op de tweede donderdag van de maand succesvol wordt georganiseerd in het restaurant van het NH-Hotel in Naarden. Gastheer en organisator in Naarden is de ondernemer en mediapartner Ronald Schut van Commesso Media. 

De Netwerk Borrel is een no nonsense netwerkborrel, bedoeld voor ondernemers, managers en directeuren die op zoek zijn naar een netwerk of het willen uitbreiden. In het Gooi en Vechtstreek  is daar veel animo voor.
Inmiddels bestaat de Borrel al bijna twee jaar.

De volgende bijeenkomst in Naarden vindt plaats op de donderdag 11 december van 17.00 tot 20.00 uur. Ook weer met een buffet, een DJ en optreden van een Nederlandse artiest.

Iedere ondernemer is van harte welkom in het NH Hotel aan de IJsselmeerweg 1 Naarden. Op deze toplocatie is deelnemen en parkeren voor de netwerkborrel bezoekers  gratis.

Vooraf aanmelden via ronald@commesso.nl  is gewenst. De organisatie kan dan rekening houden met aantal deelnemers en inkoop buffet. 

Bekijk hier de promo voor programma en deelnemende partners: http://youtu.be/EqH7lJkRN6o

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om partner te worden van deze bijeenkomsten? Stuur dan een email naar Ronald Schut via ronald@commesso.nl

Artikel geplaatst op: 20 oktober 2014 - 21:45

Gerelateerd

Delen