Adverteren

GooiZaken is al jaren het magazine met het hoogste B2B bereik in 't Gooi. Het zakenmagazine voor en door ondernemers, verschijnt zes keer per jaar.  Doordat GooiZaken geseald en per POST op persoonlijke titel naar bedrijven in 't Gooi en omstreken wordt gestuurd, komt het magazine direct op het bureau van de beslisser te liggen. De kracht van Gooizaken als advertentiemedium zit in de combinatie van het hoge bereik en de beslissingbevoegdheid van de lezer.

 
Net als voorgaande jaren is er gekozen voor een moderne en eigentijdse redactieformule, die perfect aansluit op de behoefte van ondernemend Gooi. GooiZaken bevat nieuwsfeiten, wetenswaardigheden, columns en tips voor en door ondernemers uit de regio. Daarnaast vormen advertenties en profielpagina’s voor startende, maar ook voor bestaande bedrijven een podium met commerciële kansen. 
 
GooiZaken signaleert belangrijke ontwikkelingen in de regio. Tevens wordt GooiZaken ingezet als platform voor andere vormen van (social) Media, new business, internet, seminars, trainingen, congressen, netwerkbijeenkomsten en evenementen. Zo is GooiZaken mediapartner van de GooiseNetwerkBorrel. 
 
GooiZaken komt in 2018 zes keer uit in de weeknummers: 09/ 18 / 26 / 36 / 44 / 50. 
 
GooiZaken verschijnt in een gedrukte oplage van 10.000 exemplaren en wordt per POST op persoonlijke titel verstuurd naar bedrijven in de regio Gooi: Hilversum, Hilversumse Meent, Muiden, Muiderberg, Weesp, Driemond, Nigtevegt, Nederhorst den Berg, Ankeveen, Naarden, Bussum, ’s-Graveland, Kortenhoef, Oud-en Nieuw Loosdrecht, Loosdrecht, Hollandsche Rading, Lage Vuursche, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum en Huizen. Ook worden er gratis exemplaren via vele geselecteerde partners op afhaallocaties aangeboden. Tevens is het mogelijk om per email een exemplaar aan te vragen: info@gooizaken.nl, u krijgt deze dan gratis (in Regio Almere of Gooi) bezorgd.
 
AlmereZaken en NHZaken: Voor ondernemers in Almere Noord Holland Flevoland en het Gooi is er de mogelijkheid om ook de uitgaven AlmereZaken en NHZaken in te zetten, hiervoor gelden aantrekkelijke combinatietarieven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via: contact@gooizaken.nl 
 
Wilt u adverteren of uw eigen flyer mee laten sturen in de seal van GooiZaken? Zie en download hiervoor elders op de site de tarieven en mogelijkheden. Reserveren of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via adverteren@gooizaken.nl 

Wij wensen u veel leesplezier! 

Ronald Schut 

Uitgever GooiZaken 

ronald@gooizaken.nl 

06-20538513 

Artikel geplaatst op: 01 januari 2018 - 00:00

Gerelateerd

Delen