Live muziek en jamsessies in het Hart Café

HAARLEM - Verrassende optredens en jamsessie op donderdagavond in Hart Café aan de Kleine Houtweg 18. Vanaf 20.30 uur barst het daar vrijwel wekelijks los en kunnen liefhebbers van jazz, blues en pop komen luisteren onder het genot van een drankje én meespelen. De toegang is gratis.
Geniet van jong talent en oude rotten in het vak (Foto: PR)

Op donderdag 1 en 15 november speelt Richard Toussaint met Heren4. Eerder was Richard Toussaint al met Heren5 te gast, speciaal voor de optredens in het Hart Café voor dit seizoen speelt de groep in een 4-mansformatie: Heren4. Het repertoire bestaat uit de bekende jazz standards, afgewisseld met vette bluesjes of opzwepende bossa’s en funky nummers. Voor de pauze mogen jonge muzikanten meespelen, na de pauze is er een sessie voor gevorderde muzikanten.
Huisband van Hart, Trio JÖP, is in november ook tweemaal van de partij: op donderdag 8 en 29 november. Trio JÖP bestaat uit Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner. Na een kort concert leidt het trio een jamsessie waar muzikanten van elk niveau van harte worden uitgenodigd om mee te spelen en ervaring op te doen.
Green Sparkle, de band van drummer Kim Weemhoff speelt op donderdag 22 november. Green Sparkle legt zich toe op het muzikaal verbouwen en herdefiniëren van bekende popliedjes. Na een concertante set door de band zijn muzikanten van harte uitgenodigd om mee te spelen.
Hart, centrum voor kunst, kennis en cultuur, Kleine Houtweg 18, Haarlem.
Artikel geplaatst op: 01 november 2018 - 11:23

Gerelateerd

Delen