Citroën Drie Dagen Deals bij Motorhuis Haarlem

HAARLEM - De Citroën Drie Dagen Deals vinden plaats op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 juni. Drie dagen is er ongekend veel korting bij Motorhuis, onder meer in de Haarlemse vestiging, bij aanschaf van een nieuwe Citroën.
Foto van link naar rechts: Wesley van Welie, Theo Waning en Martijn den Bakker

Het voordeel geldt op alle aanwezige Citroën-modellen. De C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus of C4 Picasso. “Mis deze unieke kans niet en kom naar onze showroom voor een proefrit en taxatie. En koopt u tijdens de Drie Dagen Deals een nieuwe Citroën uit voorraad, kan krijg je er nog een gratis tankpas ter waarde van 500 euro van Motorhuis Haarlem bij cadeau” aldus vestigingsmanager Martijn den Bakker.
Nieuwe fiscale regeling

Er is nóg een reden om nu je slag te slaan bij Motorhus Haarlem. Als je nu één van de actiemodellen aanschaft, dan gelden nog de huidige fiscale regelingen. Met ingang van 1 september wordt de nieuwe norm voor het vaststellen van het officiële brandstofverbruik en de emissies van nieuwe auto’s een stuk strenger waardoor de BPM-belasting hoger en dus een nieuwe auto duurder zal uitvallen.
Kom dus vooral tijdens de Drie Dagen Deals bij Motorhuis Haarlem langs. Martijn den Bakker en zijn team staan graag voor je klaar.
Motorhuis Haarlem, Grijpensteinweg 10, 2014 KX Haarlem, tel: 023-5281550, www.motorhuis.nl.
Artikel geplaatst op: 18 juni 2018 - 16:17

Gerelateerd

Delen