Hocras naar Almere

Horeca-groothandel Hocras BV gaat een vestiging openen aan de Versterkerstraat 12 op bedrijventerrein Gooisekant. Het pand, pal langs de A6, wordt de komende tijd aangepast aan de wensen van Hocras.

Het pand, met 15.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte, wordt door M7 Real Estate verhuurd, en wordt de komende tijd aangepast aan de wensen van Hocras. Beide partijen gaan fors investeren in gebouwverbeteringen. Het naastgelegen perceel is gekocht door M7 Real Estate. Hier wordt een uitbreiding met koel- en vrieshuizen voor Hocras gerealiseerd. Verder krijgt het gebouw energiezuinige LED-verlichting waardoor het energielabel wordt verbeterd naar C.
Hocras
Hocras is een groothandel in horecabenodigdheden en heeft 375 medewerkers in dienst. Het bedrijf is opgericht in 1925 in het Gooi als drankenhandel. Nu bestaat het assortiment van meer dan 40.000 artikelen uit drank, food en non-food. Hocras levert aan hotels, restaurants, cafés, cafetaria’s, scholen, cateraars, verenigingen en kantoren. Het bedrijf heeft al twee vestigingen in Bussum en Weesp. Door de groei hebben zij behoefte aan meer ruimte. De vestiging in Almere wordt onder meer gebruikt als magazijn voor de fastmovers van drank, non-food en diepvriesartikelen. Er gaan 125 medewerkers op deze vestiging werken.

Artikel geplaatst op: 16 maart 2018 - 11:57

Gerelateerd

Delen