Michelinster voor Bussums restaurant

Vanmorgen vond de officiële presentatie plaats van de Michelin-gids 2016 in het DeLaMar theater in Amsterdam, waarbij een inhuldiging plaats vond van de chefs.Dennis Jong en Frank Velthuyse, (beide eigenaar van restaurant Soigné) kregen vanmorgen in het theater te horen dat het Bussumse restaurant een michelinster heeft gekregen voor 2016. Daarmee is Soigné het enige restaurant in het Gooi met een Mmichelinster.

Frank Velthuyse, maître en mede-eigenaar van restaurant Soigné is dolblij met de ster. "Jaar op jaar focussen wij op continuïteit en kwaliteit in ons restaurant. Dit jaar was het extra druk in verband met de realisatie van ons kookatelier. Inmiddels delen wij zelfs onze geheimen door middel van workshops Dat wij ook in 2016 beloond worden met een Michelinster zien wij als een grote eer.“ 

Soigné is begonnen in november 2007. Voor het jaar 2009 ontving het restaurant een “Espoir” van Michelin. Voor het jaar 2010 ontving het voor het eerst een michelinster. Sinds die tijd heeft Soigné jaar op jaar een ster mogen ontvangen. (Nu het zevende jaar). In september 2015 is het restaurant gestart met de uitbreiding waardoor het haar ster deelt door middel van workshops. Tevens is het restaurant uitermate geschikt gemaakt voor private dining en catering.

Voor meer informatie:
www.restaurantsoigne.nl

Artikel geplaatst op: 07 december 2015 - 16:16

Gerelateerd

Delen