Thijs Hollenkamp 'beste manager bedrijfscatering'

Thijs Hollenkamp, werkzaam bij PDX Services op de locatie RTL Nederland, is donderdag door de vakjury van Misset Catering uitgeroepen tot 'Beste manager bedrijfscatering'. Een prestigieuze prijs die de kwaliteit benadrukt van Hollenkamp en zijn team.

Hollenkamp wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Als op en top gastheer weet hij dagelijks zijn vele gasten in de watten te leggen: tijdens de dagelijkse lunch, het diner en de vele banqueting activiteiten.
Pro-actief door zijn gasten steeds een stapje voor te zijn. Dat is een kwaliteit die hij dagelijks etaleert. Zijn persoonlijke benadering wordt door zijn gasten als positief ervaren.
Als motivator inspireert hij zijn collega’s met het volgen van trends en de uitstraling van zijn dienstverlenende houding.
In een moderne mediaomgeving waar het 'nieuws' een belangrijk onderwerp is, zorgt Hollenkamp met zijn team dat ook bij calamiteiten 24/7 de verzorging van zijn gasten optimaal is. De medewerkers van RTL Nieuws kunnen ongehinderd hun belangrijke werk blijven doen omdat Thijs en zijn team werkelijk ontzorgt.
De directie van PDX Services is bijzonder trots op hun medewerker. Zij ziet het als een grote erkenning voor de service en de kwaliteit die zij dagelijks, op alle locaties ten toon spreidt.

 

Artikel geplaatst op: 04 december 2015 - 08:46

Gerelateerd

Delen